Marga Jacobs - Ontdek de magie van edelstenen en plantaardige producten of laat je betoveren door onze behandelingen
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Ontvang nu 20% korting op alle verzorgingsproducten en make-up!

Ultieme huidverzorgingsroutine voor de herfst | Marga Jacobs

De ultieme huidverzorgingsroutine voor de herfst

Het is weer herfst, wat betekent gezellige avonden thuis en eindeloos genieten van warme (vegan) chocolademelk. Maar door de seizoenswisseling en dalende temperaturen kan je last krijgen van een droge, jeukende huid, met bijbehorende irritaties en puistjes.

Het goede nieuws? Met de juiste producten en een beetje voorbereiding is het omgaan met een herfsthuid makkelijker dan je denkt.

Benieuwd naar hoe je je droge huid in de herfst kunt verzorgen en hoe je schoonheidsroutine in de herfst naar een hoger niveau kunt tillen? Lees dan snel verder!

In deze blog post richt ik me specifiek op de producten van RAWW.

Geen droge huid meer

De beste gezichtsreiniger voor een droge huid is één die je huid voorzichtig exfolieert en reinigt.

RAWW Polish-ME Face Exfoliator is geweldig voor een zachte, stralende huid. Masseer het 2 tot 3 keer per week op je gezicht om van droge plekken af te komen. Spoel het daarna af met lauwwarm water en breng je favoriete toner en moisturizer aan.

RAWW Polish-ME Face Exfoliator | Marga Jacobs

Wacht niet met hydrateren

In de herfst en vooral in de winter kan je huid echt nooit te veel gehydrateerd zijn! Met dat in je achterhoofd, is de sleutel tot een gehydrateerde, stralende huid het vinden van de juiste moisturizer en weten wanneer je hem moet aanbrengen.

Als eerste raad ik je aan om 's ochtends RAWW Super Hydrate-ME Day Cream te gebruiken na het reinigen van je gezicht en deze te combineren met je favoriete gezichtsolie of toner. Deze dagcrème zit vol superfoods voor je huid, zoals WildBerry Harvest™-concentraat, avocado-olie en mangoboter. Het legt een mooie basis onder je make-up en helpt roodheid te verminderen.

's Avonds verzorg je je huid met RAWW Super Hydrate-ME Night Cream. Deze nachtrème is dik en rijk, zorgt voor extra hydratatie en houdt serums en oliën goed vast. Hij voelt heerlijk luxueus aan!

RAWW Super Hydrate-ME Night Cream | Marga Jacobs

Blijf trouw aan je gezichtsolie

Je huid verzorgen in de herfst én beschermen tegen koud weer? Een hoogwaardige gezichtsolie doet beiden!

Voor een boost, masseer wat RAWW Night Owl Rich Facial Oil in als laatste stap in je avondroutine.

Voor wat extra hydratatie en verwennerij: kan je een paar druppels van RAWW Day Warrior Light Facial Oil toevoegen aan je foundation.

RAWW Superfood Crystal Glow Elixir | Marga Jacobs

Begin met een goede basis

Wil je graag make-up aanbrengen, maar heb je een droge huid? Dan is een primer een absolute must! Dit geldt het hele jaar door, maar is vooral belangrijk in de herfst en winter, wanneer een droge huid en schilfertjes ervoor kunnen zorgen dat je make-up niet goed blijft zitten.

Een primer breng je na je huidverzorging aan met schone vingers, een kwast, of een make-upspons. Laat het een paar minuten intrekken en breng dan je foundation of BB-cream aan, of ga helemaal natuurlijk - de keuze is aan jou!

Probeer zeker eens de RAWW Superfood Crystal Glow Elixir.

RAWW Superfood Crystal Glow Elixir | Marga Jacobs

Bron: https://www.rawwcosmetics.com/ 

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Contacteer ons

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar