Marga Jacobs - Ontdek de magie van edelstenen en plantaardige producten of laat je betoveren door onze behandelingen
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Regenerative detox coaching

Wat is regenerative detoxification?

Regenerative detoxification is een benadering van detoxificatie die gericht is op het stimuleren en ondersteunen van het natuurlijke genezingsvermogen van het lichaam. Het richt zich op het reinigen en regenereren van cellen, weefsels en organen om optimale gezondheid te bevorderen.

Regenerative detoxification gaat ervan uit dat veel gezondheidsproblemen voortkomen door de ophoping van gifstoffen en afvalstoffen in het lichaam. Deze gifstoffen kunnen afkomstig zijn van slechte voeding, milieuvervuiling, medicijngebruik, emotionele stress en andere factoren. Ze kunnen zich ophopen in de cellen en weefsels en het normale functioneren van het lichaam verstoren.

Het doel van regenerative detoxification is om het lichaam te reinigen en de eliminatiekanalen, zoals de darmen, nieren, longen en huid, te ondersteunen bij het verwijderen van gifstoffen. Ook wordt de nadruk sterk gelegd op het belang van het lymfestelsel bij het reinigen en regenereren van het lichaam. Het lymfestelsel speelt een cruciale rol in het afvoeren van gifstoffen, afvalstoffen en overtollig vocht uit het lichaam.

Veel gezondheidsproblemen kunnen ontstaan door een verstoorde werking van het lymfestelsel. Een verstopt of traag werkend lymfestelsel kan leiden tot opstapeling van afvalstoffen en gifstoffen in het lichaam, wat kan leiden tot ontstekingen, een zwak immuunsysteem en andere gezondheidsproblemen.

Het reinigen en regenereren van het lichaam gebeurt meestal door middel van een combinatie van voeding, vasten, kruiden, lichaamsbeweging, ademhalingstechnieken en andere reinigingsmethoden.

Door het lichaam te ontgiften en te reinigen, wordt er ruimte gemaakt voor regeneratie en herstel. Het wordt beschouwd als een holistische benadering van gezondheid, waarbij niet alleen de fysieke aspecten van het lichaam worden behandeld, maar ook de emotionele en spirituele aspecten.

Wat zijn de voordelen van regenerative detoxification?

 • Reinigt je lichaam van gifstoffen
 • Vermindert ontstekingen
 • Versterkt je immuunsysteem
 • Reinigt je lichaam van zware metalen
 • Verhoogt je energie
 • Herstelt het evenwicht in je lichaam
 • Verhoogt je denkvermogen
 • Helpt chronische kwaaltjes te bestrijden
 • Vermindert pijn
 • Helpt je gewicht te verliezen
 • Helpt je om voedingsstoffen beter te absorberen
 • Ontgift de lever
 • Houdt je lichaam in optimale conditie
 • Vertraagt de effecten van veroudering
 • Helpt je beter te slapen

Ervaar zelf de genezende kracht van echte natuurgeneeskunde!

Hoe verloopt een regenerative detox consult?

Door middel van een zorgvuldig samengestelde vragenlijst, duiken we dieper in de kern van jouw klachten om zo een beter inzicht te krijgen van wat er speelt. Daarbij geef ik jou de tools om de beste versie van jezelf te worden.

Wees erop voorbereid dat ik uitgebreide vragen ga stellen over je huidige gezondheid maar ook over je gezondheidstoestand in het verleden, dit om een beter inzicht te krijgen en een persoonlijk plan op te stellen, specifiek voor jou.

Ik heb een geheimhoudingsplicht en zal deze informatie dus nooit openbaar maken of delen met derden. 
 

Na een grondige analyse zal ik samen met jou een persoonlijk plan en een kruidenprotocol opstellen. Deze zorgvuldig samengestelde strategie zal zich richten op het herstellen en regenereren van je zwakke punten, zodat je lichaam optimaal kan functioneren en je gezondheid en welzijn kunnen floreren.

Met aandacht voor jouw unieke behoeften en doelen, streef ik ernaar om je te begeleiden op je reis naar een leven vol vitaliteit. Jouw optimale gezondheid ligt binnen handbereik, en ik ondersteun je graag op dit pad van transformatie.

Gratis introductiegesprek (10 minuten)

Wil je meer weten over regenerative detoxification, kan regenerative detox jou helpen of weet je niet goed wat je moet verwachten?

Tijdens een introductiegesprek nemen we kort je huidige situatie en doelen door, en bespreken we hoe een regeneratieve detox jou kan ondersteunen, zodat je vrijblijvend kunt kiezen uit onze verschillende coachingopties.

Hoe lang duurt een regenerative detox coaching gesprek?

Een eerste regenerative detox consult duurt altijd 1,5 tot 2 uur.

Ik neem uitgebreid te tijd om je uit te leggen wat regenerative detoxification is en wat je kan verwachten.

Ik zal je ondersteunen en inspireren om een gezonde en vervullende levensstijl te bereiken, gedurdende het hele proces.

Een vervolggesprek duurt ongeveer 1 uur.

Hoelang duurt een detox?

Dit is afhankelijk van jouw doelen en wensen, en vooral ook van het herstelproces van jouw lichaam.

Heb jij baat bij regenerative detoxification?

Regenerative detoxification richt zich op het verwijderen van gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam, wat helpt bij het verminderen van lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, huidproblemen, hoofdpijn en veel andere klachten.

Bovendien helpt regenerative detoxification bij het bevorderen van een gezond gewicht. Door het verwijderen van gifstoffen en afvalstoffen, kan het lichaam efficiënter werken en het metabolisme verbeteren, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies of het behoud van een gezond gewicht.

Daarnaast legt regenerative detoxification niet alleen de focus op het verbeteren van de fysieke gezondheid, maar het erkent ook de nauwe verbinding tussen het lichaam en de geest. Het proces van het reinigen van het lichaam kan ook een positieve invloed hebben op onze emotionele toestand en innerlijke balans, doordat het emotionele blokkades kan vrijmaken en verlichten.

Waar volgde ik mijn opleiding als regenerative detoxification specialist?

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de gerenommeerde International School of Healing Arts and Sciences, onder leiding van Dr. Robert S. Morse.

Daar ben ik afgestudeerd als gecertificeerde Detoxification Specialist. Een jaar later heb ik het diploma Advanced Regenerative Detoxification behaald.

Wie is Dr. Robert S. Morse?

Sinds 1973 is Dr. Robert Morse eigenaar en exploitant van natuurlijke gezondheidsfaciliteiten, waaronder natuurvoedingswinkels, natuurgeneeskundige klinieken en kruidenbedrijven (God's Herbs, Nature's Botanical Pharmacy en Dr. Morse's Cellular Botanicals).

Na 50 jaar praktijk, hebben zijn baanbrekend werk en ongeëvenaarde weefselspecifieke formules duizenden mensen geholpen om vrijwel elke aandoening of ernstige ziekte te overwinnen, waarvan vele door de reguliere geneeskunde als "ongeneeslijk" worden bestempeld.

Door het delen van zijn diepgaande kennis van natuurlijke geneeswijzen en het toepassen hiervan in verschillende vakgebieden, werd Dr. Morse een ware genezer, met indrukwekkende referenties, certificeringen en diploma's op het gebied van natuurgeneeskunde, biochemie, iridologie, kruidenleer en nog veel meer.

Dr. Morse was de eerste die de wereld de waarheid en meer bracht: een volledig begrip van het ongelooflijke lymfestelsel.

In 2000 richtte Dr. Morse de International School of Detoxification op en leert sindsdien studenten over de hele wereld hoe zij alles kunnen genezen en regenereren!
 

Bron: https://internationalschoolofthehealingarts.com/

Hoeveel kost regenerative detox coaching bij Marga Jacobs?

Al onze formules en tarieven vind je hier.

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar