Marga Jacobs - Ontdek de magie van edelstenen en plantaardige producten of laat je betoveren door onze behandelingen

Over mij

Over mij

Wie ben ik? 

Hallo! Ik ben Marga, de enthousiaste oprichtster en eigenares van deze webshop, waar je een groot assortiment aan edelstenen en plantaardige verzorgingsproducten kunt vinden. Maar dat is niet alles! Bij mij kun je ook terecht voor reiki, kristaltherapie, voetreflexologie en regenerative detox coachings.

Naast mijn passie voor heling en gezondheid, ben ik gezegend met een liefdevol gezin. Samen met mijn geweldige partner en onze twee prachtige kinderen vormen we een hecht team. Shyva en Coco, onze speelse katers, en Lucie, onze eigenwijze poes, brengen nog wat extra vreugde en warmte in ons huis.

Mijn webshop / winkeltje

Mijn reis in de wereld van edelstenen en natuurlijke verzorging begon met een diepe liefde voor de helende kracht van moeder natuur. Ik geloof dat we met de juiste producten en energie ons welzijn kunnen vebeteren en in harmonie kunnen leven met de wereld om ons heen.

In mijn webshop vind je zorgvuldig geselecteerde edelstenen, elk met hun eigen unieke energie en eigenschappen. Ik heb ook een uitgebreid assortiment aan plantaardige verzorgingsproducten die met liefde en respect voor de natuur zijn gemaakt. Mijn doel is om je te helpen een harmonieuze verbinding met jezelf en de natuur te vinden, en om je te laten stralen van binnenuit.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijke service, dus aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt of advies nodig hebt. Samen kunnen we ontdekken welke edelstenen en verzorgingsproducten het beste bij jou passen en een positieve impact kunnen hebben op je leven.

Mijn studies

Mijn reis in de wereld van energetische heling begon in 2019, toen ik mijn Reiki 1-certificering behaalde. Gedreven door mijn passie en verlangen om meer te leren, zette ik mijn reis voort en bereikte ik in 2023 een belangrijke mijlpaal door mijn Reiki 2-certificering te behalen. Dit opende de deuren naar diepere niveaus van energetisch werk en stelde me in staat om mijn helende gaven verder te verfijnen.

Naast Reiki besefte ik al snel dat kristallen een krachtige rol spelen in het bevorderen van balans en harmonie. Ik werd diep betoverd door de prachtige wereld van kristallen en besloot in 2022 mijn expertise op dit gebied verder uit te breiden. Gedurende mijn studie leerde ik uitgebreid over de energetische eigenschappen van kristallen en hoe ik deze kon inzetten om heling en transformatie te faciliteren. Het was een opwindende reis vol ontdekkingen en persoonlijke groei. Uiteindelijk behaalde ik in 2023 mijn welverdiende diploma, waardoor ik nu met vol vertrouwen de krachtige helende kracht van kristallen kan benutten in mijn werk.

Mijn verhaal stop hier niet. In 2019, hetzelfde jaar waarin ik mijn eerste stappen zette in de wereld van energetische heling, studeerde ik af als voetreflexoloog. Ik ontdekte de verbazingwekkende connectie tussen onze voeten en het algehele welzijn van ons lichaam en geest. Met elke aanraking en drukpunt kon ik de energiestromen in balans brengen en een diepe staat van ontspanning en genezing teweegbrengen.

Tot slot, behaalde ik in 2021 het diploma van Detox Specialist en daarna nog het dipoma Advanced Regenerative Detoxification. Het was altijd al mijn droom om mensen te begeleiden naar een plantaardige levensstijl. Sinds mijn vijftiende ben ik al bezig met het lezen van boeken over voeding, en tot op de dag van vandaag blijf ik me verdiepen in uitgebreide studies op dit gebied. Ik vind dit zo enorm boeiend!

Mijn kennis van voeding, ontgiftingstechnieken, holistische benaderingen en energetisch werk stellen me in staat om mijn cliënten te ondersteunen op hun reis naar een optimale gezondheid en welzijn.

Mijn praktijk

Bij mij kun je terecht voor diverse behandelingen. Laat je betoveren door de kracht van kristallen, ervaar de subtiele energie van reiki, geniet van een verkwikkende voetreflexologie of geef je gezondheid een boost met een detox coaching.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn verhaal te lezen. Ik kijk ernaar uit om je te mogen verwelkomen in mijn wereld van heling, gezondheid en wellness.

Liefs Marga

♡♡♡

Contacteer ons

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar