Marga Jacobs - Ontdek de magie van edelstenen en plantaardige producten of laat je betoveren door onze behandelingen
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Ontvang nu 20% korting op alle verzorgingsproducten en make-up!

Tijd om je huid een boost te geven (RAWW) | Marga Jacobs

Tijd om je huid een boost te geven!

Heb je last van puistjes, een oneffen huid of een doffe teint? Dan wordt het tijd om actief aan de slag te gaan! Gelukkig hebben de huidverzorgingsproducten van RAWW de perfecte actieve ingrediënten om jouw huid weer in topconditie te brengen.

Salicylzuur

Salicylzuur is een krachtige natuurlijke stof die zowel in huidverzorging als medicijnen wordt gebruikt. Het zorgt voor een milde exfoliatie, behandelt acne, verbetert de huidtextuur, vermindert verkleuringen en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Het resultaat? Een gezondere huid!

RAWW Dew Drop Hydrating Serum

Dit serum is een verademing voor je huid! Met een lichte textuur is het geschikt voor alle huidtypes. Het zit boordevol natuurlijke veganistische ingrediënten, zoals kalmerende aloë vera en vochtregulerend nori-extract. Bovendien is het klinisch bewezen dat het intensief hydrateert.

Of je nu een droge of vette huid hebt, dit hydraterende serum op waterbasis geeft je teint een boost en laat je stralen.

RAWW Dew Drop Hydrating Serum | Marga Jacobs

RAWW Light Beam Radiance Serum

Zeg vaarwel tegen een doffe huid! Dit natuurlijke exfoliant bevat fruitzuren om ruwe plekjes zachtjes op te lossen. Zelfs de gevoelige huid kan hiermee aan de slag. Met tropisch fruitextract en acaibes om donkere vlekjes en pigmentatie te verminderen.

RAWW Light Beam Radiance Serum geeft je huid een frisse glans van binnenuit.

RAWW Light Beam Radiance Serum | Marga Jacobs

Vitamine C

Vitamine C, ook bekend als ascorbinezuur, is als een superheld onder de voedingsstoffen. Je vindt het in verschillende voedingsmiddelen en supplementen en het biedt veel voordelen. Denk aan bescherming tegen vrije radicalen, het stimuleren van collageenproductie en het ondersteunen van je immuunsysteem.

RAWW Vitamin C Brightening Serum

Dit energieke gezichtsserum zit boordevol superfoods! Met een krachtige dosis van 2% gestabiliseerde vitamine C, is het dé sleutel tot een heldere en veerkrachtige huid. Dankzij de toevoeging van kakadu plum krijg je zelfs nog een extra frisse boost van natuurlijke vitamine C. Donkere vlekjes en pigmentatie maken geen schijn van kans!

De unieke combinatie van granaatappel en cafeïne in dit serum, zorgt ervoor dat je huid een echte oppepper krijgt. Dus zeg maar dag tegen een doffe teint en hallo tegen een energieke, stralende huid!

RAWW Vitamin C Brightening Serum | Marga Jacobs

Bakuchiol

Bakuchiol is een plantaardig bestanddeel dat wordt beschouwd als een vriendelijk alternatief voor retinol. En geloof me, het heeft heel wat in zijn mars. Bye bye puistjes, rimpels en pigmentvlekken!

RAWW Bakuchiol Boost Face Oil

RAWW Bakuchiol Boost Face Oil bevat maar liefst 2% bakuchiol. Deze gecertificeerde veganistische formule laat je huid echt stralen. Na slechts 7 dagen zie je tot 50% minder roodheid, 30% minder puistjes en een verbetering van 38% in het verminderen van rimpels. Dat blijkt uit klinisch onderzoek bij 17 Australische vrouwen!

Ook als je een gevoelige huid hebt of reageert op standaard retinoïden, is deze gezichtsolie jouw nieuwe beste vriend. Je kunt het zowel overdag als 's nachts veilig gebruiken, omdat het niet afbreekt onder UV-blootstelling, in tegenstelling tot retinol. Say hello to happy skin!

RAWW Bakuchiol Boost Face Oil | Marga Jacobs

AHA's

AHA's, ook bekend als Alpha Hydroxy Acids, zijn als magie voor je huid! Het zijn chemische verbindingen die in huidverzorging worden gebruikt vanwege hun geweldige exfoliërende eigenschappen. Ze ruimen dode huidcellen op, verbeteren de textuur en laten je teint stralen als nooit tevoren.

RAWW Caviar Lime AHA Resurfacing Serum

Dit exfoliërend serum van RAWW bevat 4% AHA's én een vleugje Australische citroenkaviaar. Samen helpen ze je huid te vernieuwen en onthullen ze een frisse, zijdezachte teint. Dankzij deze superfrisse mix van papaja, hennep en komkommer, wordt je huid gehydrateerd en gekalmeerd tijdens het hele scrubproces. Bye bye doffe huid, hallo stralende teint!

RAWW Caviar Lime AHA Resurfacing Serum | Marga Jacobs

Serums boordevol actieve ingrediënten kunnen wonderen verrichten tijdens je huidverzorgingsroutine. Of je nu puistjes wilt bestrijden, tekenen van veroudering wilt aanpakken, hyperpigmentatie wilt verminderen, of streeft naar een gezonde, stralende huid, er is hoogstwaarschijnlijk een serum met de perfecte actieve ingrediënten voor jou.

Deze serums leveren geconcentreerde dosissen van krachtige bestanddelen zoals salicylzuur, vitamine C, bakuchiol, AHA's en meer. Ze zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken. Het is wel belangrijk om serums te kiezen die passen bij jouw huidtype en specifieke behoeften. Introduceer ze geleidelijk en vergeet niet om je huid te beschermen tegen de zon, aangezien sommige ingrediënten je huid gevoeliger kunnen maken voor UV-straling.

Onthoud, geduld is de sleutel tot succes met actieve ingrediënten. Resultaten laten soms even op zich wachten, dus consequent gebruik gedurende enkele weken of zelfs maanden is vaak nodig voor de beste resultaten. Als je twijfelt welke serums het beste bij jou passen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Contacteer ons

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar