Marga Jacobs | Edelstenen en plantaardige verzorgingsproducten

Onze merken

Sieraden

Uchu Reminders

Uchu betekent universum in het Japans.
Reminders staat voor herinnering.
Samen: herinneringen uit het Universum.

Het is 2020. Elke dag spreek ik, Marloes - founder van UCHU - vanuit mijn praktijk voor Mindfulness coaching mensen zoals jij. Passievolle, ambitieuze & liefdevolle mensen met een uniek verhaal. Een passie, een droom. Als mindfulness trainer wil Marloes een uniek, tastbaar en vooral fijne herinnering meegeven ter afsluiting van het coachtraject. Een tastbaar product dat herinnert aan doelen, intenties en datgene wat echt belangrijk is. Na een zoektocht besloot Marloes deze 'reminders' zelf te ontwikkelen!

Verzorgingsproducten

INIKA

NIKA Organic is een prijswinnend merk dat bekend staat om haar assortiment biologische huidverzorging en 100% natuurlijke make-up. INIKA Organic richt zich niet alleen op het ontwikkelen van schone producten die de natuurlijke schoonheid versterken, maar ze promoten duurzaamheid in hun hele collectie. En hun producten zijn gecertificeerd biologisch, dierproefvrij en veganistisch.

INIKA Organic is marktleider op het gebied van natuurlijke schoonheid en creëert make-up op basis van pure botanische extracten en rijke minerale pigmenten. Hun assortiment biedt een vlekkeloze applicatie en langdurige prestaties, terwijl het ook de huid voedt en herstelt.

INIKA Organic heeft 's werelds eerste 100% natuurlijke huidverzorgingslijn ontwikkeld, verrijkt met 5% plantaardige werkstoffen. Een eenvoudige maar effectieve collectie op basis van Australische botanische extracten en zuivere mineralen - met uitzonderlijke, klinisch bewezen resultaten.

Urban Veda

Met een schat aan kennis en ervaring biedt Urban Veda een compleet assortiment aan met gecertificeerd vegan en natuurlijke huidverzorgingsproducten volgens het traditionele holistische genezingssysteem van Inda, Ayurveda. Ayurveda omvat medische wetenschap, filosofie, psychologie, alchemie en spiritueel begrip, en is gebaseerd op de overtuiging dat welzijn afhangt van balans tussen geest, lichaam en ziel.

Het holistische gezondheids- en welzijnssysteem van Ayurveda is gebaseerd op de therapeutische eigenschappen van planten. De producten zitten boordevol planten die rijk zijn aan vitamines, antioxidanten, essentiële vetzuren en fytonutriënten en zijn uniek geformuleerd om het natuurlijke evenwicht van de huid te helpen behouden. De belangrijkste assortimenten helpen omgevingsfactoren te harmoniseren, te zuiveren, te kalmeren, te doen herleven en te laten stralen. Urban Veda gelooft in de waarde van de natuur en gebruikt natuurlijke, verse en pure ingrediënten om holistische producten te creëren.
  

Urban Veda | Marga Jacobs, De webshop

Forever

The Aloe Vera Company. De grootste teler, producent en distributeur van aloe vera producten ter wereld.
 

Green People

Ervaar het beste van de natuur met de biologische schoonheidsproducten van Green People. Green People gebruikt duurzaam geteelde plantaardige ingrediënten waarvan klinisch is bewezen dat ze goed voor je huid zorgen.

Green People gelooft in eerlijke schoonheid die goed is voor je huid én voor onze wereld. Ontdek biologische schoonheidsproducten met klinisch bewezen plantaardige actieve stoffen om een gezonde, evenwichtige huid te bevorderen.
 

Green People | Marga Jacobs, De webshop

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar