Marga Jacobs - Ontdek de magie van edelstenen en plantaardige producten of laat je betoveren door onze behandelingen
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Ontvang nu 20% korting op alle verzorgingsproducten en make-up!

Onze merken

Sieraden

Uchu Reminders

In 2020 begon ons verhaal met een eenvoudig idee: tastbare herinneringen creëren die de essentie van mindfulness & persoonlijke groei vastleggen.

Uchu, wat 'universum' betekent in het Japans, symboliseert onze verbondenheid met de wereld om ons heen. Reminders staat voor het koesteren van die herinneringen.

Marloes, de oprichter van UCHU, is een gepassioneerde mindfulness coach die mensen begeleidt bij het ontdekken van hun passies en dromen. Ze gelooft sterk in het belang van tastbare herinneringen die ons eraan herinneren wat echt belangrijk is. Na een persoonlijke zoektocht besloot Marloes om deze 'reminders' zelf te ontwikkelen voor haar coachees. Dit met als doel om dagelijks te herinneren aan de essentie van het leven.

Inmiddels zijn de producten van Uchu Reminders te vinden in meer dan 60 verkooppunten in Nederland en België!

Uchu Reminders | Marga Jacobs

Verzorgingsproducten

RAWW

RAWW is onze liefdesbrief aan superfood, schone en Australisch gemaakte schoonheid - voor iedereen. Bij ons draait alles om feelgood vibes en gezonde superfoods in je beauty- en lifestyle routine.

We weten dat je het belangrijk vindt wat je op je huid smeert en waar het vandaan komt; dat er geen troep in zit en dat het goed werkt. Daarom maken we hier in Australië schone, natuurlijke en no-nonsense producten. Ze zijn makkelijk om mee te werken en doen wat ze zeggen - net als wij Aussies, echt waar.

We zijn er trots op dat we Australisch zijn, met huidminnende superfoods en aloude ingrediënten die echt een verschil maken voor hoe je je voelt over je huid. Klinkt supergoed, toch?

Wij zijn een team dat van alle wezens houdt (groot en klein) en we geloven dat schoonheid nooit ten koste mag gaan van de natuur. Daarom hebben we ons aangesloten bij het Beauty Without Bunnies-programma van PETA en zie je hun logo op al onze producten. We zijn fel tegen dierproeven en willen de boodschap verspreiden dat er geen plaats is voor dierproeven in de schoonheidsindustrie.

 RAWW | Marga Jacobs

INIKA Organic

INIKA's avontuur begon in Sydney in 2006.

Ze verlangden naar een schonere schoonheidsroutine, vrij van giftige chemicaliën - het moest pure, biologische ingrediënten zijn die je natuurlijke uitstraling versterken.

INIKA Organic is nog steeds voor de volle 100% in Australische handen, maar ze groeien gestaag door. Hun fysieke aanwezigheid strekt zich nu uit over 35 landen.

Ze hebben meer dan 60 prijzen gewonnen voor productuitmuntendheid en innovatie. Ze zijn het Best Skincare Brand van de Organic Beauty Awards in 2020.

INIKA Organic is het enige natuurlijke make-upmerk dat wereldwijd wordt gebruikt op de catwalks van modeshows, een duidelijk bewijs van hoe goed ze presteren onder de wereldwijde schoonheidsschijnwerpers.

INIKA Organic staat volledig achter gecertificeerde biologische, diervriendelijke, halal en vegan waarden, daarom ondergaan ze strenge tests.

Met het hoogste niveau van natuurlijke en biologische certificeringen van alle schoonheidsmerken, betekenen deze kleine logo's veel voor INIKA en werken ze hard om deze te behouden.

INIKA Organic | Marga Jacobs

Urban Veda

Bij Urban Veda laten ze zich inspireren door eeuwenoude traditionele kruidengeneeskunde, gecombineerd met een vleugje moderniteit, om producten te creëren die de huid beschermen tegen vervuiling. Zo blijft deze minder kwetsbaar voor uitdroging, dofheid en stress.

Al hun producten zijn gemaakt met Ayurvedische kruiden, bloemen en fruit, gecombineerd met klinisch bewezen werkzame stoffen en antioxidanten om de natuurlijke balans en homeostase van de huid te helpen behouden.

Op onze planeet zijn er meer dan een half miljard planten te vinden, waarvan veel geconcentreerd zijn in India, een wereldwijd centrum voor biodiversiteit. Sommige van deze planten zijn erg zeldzaam en worden nog steeds ontdekt of onderzocht. Urban Veda het belangrijk om deze kennis te delen. Het merk is gebaseerd op Ayurveda, een oude Indiase geneeswijze met kruiden. Daarom vind je in al hun producten mengsels van natuurlijke ingrediënten. Ze geloven dat schoonheid niet alleen aan de buitenkant zit, maar ook van binnenuit komt.

Al hun producten zijn vegan en diervriendelijk.

Urban Veda | Marga Jacobs, De webshop

Forever Living Products

De grootste teler, producent en distributeur van aloe vera producten ter wereld.

Sinds 1978 streeft Forever Living Products ernaar de beste natuurlijke bronnen te vinden voor jouw gezondheid en persoonlijke verzorging. Ze delen deze graag met de wereld en hebben een passie om anderen te helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen. Ze zijn er trots op dat ze de grootste teler van aloë vera ter wereld zijn en dat ze hun eigen velden, productiefaciliteiten, onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole-laboratoria en hun eigen distributiekanalen bezitten. Zo zijn wij er zeker van altijd de beste kwaliteit te leveren. Alles van plant tot product voor jou.
 

Green People

Ervaar het beste van de natuur met de biologische schoonheidsproducten van Green People. Green People gebruikt duurzaam geteelde plantaardige ingrediënten waarvan klinisch is bewezen dat ze goed voor je huid zorgen.

Green People gelooft in eerlijke schoonheid die goed is voor je huid én voor onze wereld. Ontdek biologische schoonheidsproducten met klinisch bewezen plantaardige actieve stoffen om een gezonde, evenwichtige huid te bevorderen.
 

Green People | Marga Jacobs, De webshop

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar