Marga Jacobs - Ontdek de magie van edelstenen en plantaardige producten of laat je betoveren door onze behandelingen
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Cadeausets INIKA | Marga Jacobs

Introductie van de Depths of the Ocean Holiday Collection van INIKA

Deze luxueuze en ethisch vervaardigde collectie is een samenstelling van INIKA's iconische make-up en huidverzorgingslijn. Laat je meevoeren door de hypnotiserende golven, de parelmoerglans en het diepe azuurblauw... De limited edition boxen zijn betoverend mooi!

Deze prachtige collectie zijn cadeautjes die je niet moet inpakken. Ze zijn bovendien gemaakt met het oog op duurzaamheid, vanaf de creatie tot het moment dat het de handen van de ontvanger bereikt. In overeenstemming met INIKA's filosofie: Pure with Purpose; authentiek, 100% natuurlijk én duurzaam.

Schoonheidsliefhebbers kunnen kiezen uit 11 verschillende sets en genieten van huidverzorging en make-up gemaakt van Australië's beste botanische producten en de zuiverste mineralen die zijn verweven in deze hoogwaardige producten.

De Depths of the Ocean Holiday Collection omvat:

Handcrèmes & oliën

Geformuleerd met een botanische mix van hydraterende ingrediënten, waaronder avocado-olie en Roos van Jericho, hydrateert en voedt de Phytofuse Renew Hand Cream onmiddellijk. In combinatie met de Phyto-Active Face Oil voor huidcelverjonging, zie je je huid stralen!

INIKA Organic Luminous Siren | Marga Jacobs

INIKA Organic Luminous Siren

  

Ogen

Bereik een veelzijdige en benijdenswaardige look met INIKA's must-have oog- en wenkbrauwproducten.

INIKA Organic Limited Edition Long Lash Mascara | Marga Jacobs

INIKA Organic Limited Edition Long Lash Mascara

 

Lippen

Een botanisch verrijkt lippentrio dat de perfecte kant-en-klare liproutine vormt. Het Coral Coast Lip Trio bestaat uit een Lip Serum, Lip Crayon in Rose Nude en Lipstick in Nude Pink.

 INIKA Organic Coral Coast Lip Trio | Marga Jacobs

INIKA Organic Coral Coast Lip Trio

 

Make-up kwasten

Superzacht en weelderig, de Foundation Brush, Powder Brush en Blending Brush helpen je om elke keer een vlekkeloze make-up applicatie te krijgen.

INIKA Organic Sapphire Seas Brush Trio | Marga Jacobs

INIKA Organic Sapphire Seas Brush Trio

 

Gezicht

Maak je klaar voor een naadloos stralende en glanzende huid! De Pearls of Atlantis Luminous Skin Set zorgt voor een stralende huid, met de Lip & Cheek Cream, Radiant Glow Veil en Cheek Topper Brush.

INIKA Organic Pearls of Atlantis Luminous Skin Set | Marga Jacobs

INIKA Organic Pearls of Atlantis Luminous Skin Set

 

Dag & Nacht Regime

Geef een stralende huid cadeau. Het Sunrise Tide Day Regime Duo bevat de voedende, beschermende en hydraterende Phyto-Active Face Oil en Phytofuse Renew Day Cream. Het klinisch bewezen luxueuze Star Gazer Night Regime Duo is verrijkt met botanische middelen, pure oliën en extracten, waarvan bewezen is dat ze je huid jeugdig, helder en onweerstaanbaar soepel maken. Dit duo bestaat uit het Phytofuse Renew Serum en de Phytofuse Renew Nachtcrème.

INIKA Organic Star Gazer Night Regime Duo | Marga Jacobs

INIKA Organic Star Gazer Night Regime Duo

  

Beauty routine

Het langverwachte Heart of the Ocean bevat INIKA's meest luxueuze en gewilde producten. Het voorziet in je hele schoonheidsroutine, van cleanser tot crèmes, van primer tot lippenstift. Dit is echt het ultieme cadeau voor een beautyliefhebber.

INIKA Organic Heart of the Ocean 12 Days of Beauty | Marga Jacobs

INIKA Organic Heart of the Ocean 12 Days of Beauty

  

Puur met een doel

INIKA loopt voorop in 'duurzame ontwikkeling' op het gebied van schoonheid en biedt consumenten de zekerheid dat er geen compromissen zijn gesloten op het gebied van kwaliteit of milieu. INIKA voert haar eigen klinische tests uit en gebruikt alleen 100% natuurlijke, gecertificeerde biologische en veganistische ingrediënten met de certificaten om het te bewijzen.

CEO Tony Rechtman van Total Beauty Network (TBN), het moederbedrijf van INIKA Organic, zegt dat de Depths of the Ocean-collectie het zoveelste voorbeeld is van waarom schoonheidsproducten niet ten koste van de natuur hoeven te gaan.

"We zijn bijzonder trots op onze Depths of the Ocean Collection en hoe we erin geslaagd zijn afval te verminderen en toch luxueuze, hoogwaardige producten aan onze consumenten te leveren. De naam van deze collectie en de prachtig ontworpen verpakking herhaalt INIKA's inzet voor pure, natuurlijke schoonheid."

Ontdek alle onze cadeausets

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Contacteer ons

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar