Marga Jacobs - Ontdek de magie van edelstenen en plantaardige producten of laat je betoveren door onze behandelingen
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Ontvang nu 20% korting op alle verzorgingsproducten en make-up!

De doshas en Ayurveda | Marga Jacobs

De doshas en Ayurveda

Ayurveda beschrijft een gezond persoon als iemand wiens lichaam, verstand, zintuigen en geest als één geheel zijn geïntegreerd. Als we dit bereiken, zitten we van nature vol energie, slapen we goed, hebben we evenwichtige stemmingen, zijn we tevreden, hebben we een gezonde spijsvertering en een gevoel van ontzag, verwondering en waardering voor het leven.

In de Ayurveda is er echter geen pasklaar advies, maar volgen we de leidraad van een dosha. De vijf elementen zijn samengevat in drie constitutionele dosha's - Vata (ruimte en lucht), Pitta (vuur en water) en Kapha (water en aarde). Kennis van je dosha kan helpen bij het kiezen van het beste dieet, de beste levensstijl, yoga en kruidenmiddelen die bij jouw constitutie passen.

De wijsheid van Ayurveda erkent dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Net zoals wij een deel van de natuur zijn, is zij een deel van ons.

Vata

Vata's worden geregeerd door lucht en als ze uit balans zijn, hebben ze een zeer droge en vochtarme huid. De huid ziet er vaak futloos en dof uit. De Radiance-lijn van Urban Veda versterkt de natuurlijke glans van de huid. Deze lijn, verrijkt met ontstekingsremmende en huidverhelderende kurkuma, bevat ook papaja, zoethout en patchoeli, allemaal gekozen om de droge huid te behandelen en een gezonde, stralende huid terug te brengen.

Urban Veda Radiance | Marga Jacobs

Pitta

Pitta-types hebben meestal een lichte en gevoelige huid die gemakkelijk verbrandt in de zon. Voor dit dosha type ontwikkelde Urban Veda de Soothing-lijn, die zachte, hydraterende en verzachtende ingrediënten bevat. Sandelhout kalmeert het interne vuur en verzacht de huid uitwendig. Toegevoegde ingrediënten zoals lavendel en aloë vera beschermen en hydrateren de huid op milde wij zonder haar te verzwaren.

Urban Veda Soothing | Marga Jacobs

Kapha

De huid is meestal vet en gevoelig voor acne van iedereen die Kapha is. De Purifying-lijn van Urban Veda is speciaal samengesteld voor deze dosha en bevat ingrediënten als neem, tea tree en toverhazelaar die allemaal effectieve anitseptische, antibacteriële en oliebestrijdende eigenschappen hebben. Het resultaat is een gereinigde, gezuiverde en olievrije huid.

Urban Veda Purifying | Marga Jacobs

Urban Veda is een meermaals bekroond Ayurvedisch huidverzorgingsmerk, ontworpen en gecreëerd om huidklachten van de 21e eeuw aan te pakken.

Urban Veda werd geïnspireerd door eeuwenoude traditionele kruidenremedies, gemengd met een vleugje moderniteit, om producten te creëren die helpen de huid te beschermen tegen vervuiling, waardoor deze minder kwetsbaar wordt voor uitdroging, dofheid en stress.

Al hun producten zijn gemaakt met Ayurvedische kruiden, bloemen en vruchten in combinatie met klinisch bewezen actieve stoffen en antioxidanten om de natuurlijke balans en homeostase van de huid te helpen behouden.

Urban Veda | Marga Jacobs

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Contacteer ons

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar