Marga Jacobs - Ontdek de magie van edelstenen en plantaardige producten of laat je betoveren door onze behandelingen
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Ontvang nu 20% korting op alle verzorgingsproducten en make-up!

Chakra

Een draaiende werveling van verfijnde energie. Het woord komt van het Sanskritische chakram, dat 'wiel' betekent, want deze centra verschijnen aan helderzienden en yogi's als wervelende lichtschijven. Het systeem van verfijnde energiekanalen en -centra is de basis voor de meridianen en energiepunten die worden gebruikt bij acupunctuur en yoga.

Er zijn acht hoofdchakra's die in één lijn met de ruggengraat liggen. Deze centra verbinden de energie van het fysieke lichaam met die van het verfijnde lichaam. Ze bevinden zich in de kruin, midden in het voorhoofd (derde oog), de keel, de zonnevlecht, de basis van de ruggengraat, de geslachtsdelen en onder de voeten (aarde). 

Als de chakra's goed functioneren, zijn de fysieke en verfijnde energieën in balans en harmonie. Gebrekkig functioneren kan leiden tot fysieke, geestelijke, emotionele of spirituele stoornissen. Veel therapeuten geloven dat de chakra's te genezen zijn door de wisselwerking tussen de vibraties van kristallen en de energieën van het biomagnetische veld of verfijnde energieveld.

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar