Marga Jacobs - Ontdek de magie van edelstenen en plantaardige producten of laat je betoveren door onze behandelingen
8 edelstenen die je helpen los te laten | Marga Jacobs

8 edelstenen die je helpen los te laten

Werk met edelstenen om dingen los te laten en met vernieuwde kracht verder te gaan in je leven. Deze 8 prachtige edelstenenen kunnen je helpen bij het loslaten van gehechtheden aan mensen, plaatsen, pijnlijke herinneringen uit het verleden en teleurstellingen.

We hebben allemaal momenten waarin het moeilijk is om los te laten. Dit is een natuurlijk proces, maar soms vormen deze gehechtheden onzichtbare koorden die ons terugtrekken naar het verleden, onze groei belemmeren en ons licht verduisteren en dit kan je ervan weerhouden om nieuwe en betere ervaringen of mensen in je leven toe te laten.

Ik wil je graag voorstellen aan een paar bijzondere edelstenen waarvan ik geloof dat ze je kunnen bijstaan in je proces van loslaten en vernieuwing.

8 edelstenen die je helpen los te laten

Larimar

Rustgevende larimar is een mooie zachte steen die je ondersteunt bij het loslaten van je verleden. Larimar helpt je als je moeite hebt om iemand of jezelf te vergeven. Je kunt hem ook gebruiken als je jeugdkwesties wilt loslaten. Dit kristal helpt je innerlijke rust en vrede aan te boren.

Larimar trommelstenen | Marga Jacobs

Amethist

Amethist helpt je bij het reinigen en loslaten van het verleden. Omdat amethist een steen van transmutatie is, helpt het je om waardevolle lessen uit de ervaring te trekken. Zo kun je die gebruiken om jezelf in de toekomst weg te houden van soortgelijke situaties of mensen.

Aquamarijn

Aquamarijn brengt rust en kalmte. Hij heeft een sterke connectie met gevoelige zielen en kan helpen bij het verminderen van angsten en zorgen. Wanneer je een stap terug moet doen om helderheid te krijgen in een situatie, kan aquamarijn een handje helpen. Het is een edelsteen dat je richt op wat je kunt veranderen, zodat je geen energie verspilt aan zaken waar je geen invloed op hebt. Een ander groot voordeel van aquamarijn is dat je het kunt gebruiken om zelfexpressie en communicatie te bevorderen.

Charoïet

Charoiet is zeldzaam, maar kan resoneren met sommigen van jullie. Dit paarse kristal begeleidt je bij het loslaten van beperkende overtuigingen en het opruimen van karma tussen jou en anderen. Dit opent de deur om verder te gaan en je leven een nieuwe richting te geven.

Charoïet trommelstenen | Marga Jacobs

Rookkwarts

Als je merkt dat je meer bezig bent met het verleden dan met het heden, is het wellicht tijd om de huidige situatie los te laten. De aardende energie van rookkwarts kan daarbij helpen. Door negatieve vibraties te neutraliseren, kan deze edelsteen je helpen stress en angst los te laten en positieve gedachten en acties te bevorderen. Als we niet kunnen loslaten, verzinnen we excuses en zoeken we naar redenen om vast te houden aan iets of iemand dat gewoon niet werkt. Met rookkwarts leer je verantwoordelijk te zijn voor je geluk en de realiteit te accepteren.

Apachetraan

Apachetraan is een van de beste edelstenen voor verdriet. Hij kan je helpen om verder te gaan en dingen of mensen los te laten die je niet langer dienen. Als je merkt dat je vaak in het verleden blijft hangen, zal dit aardende kristal je weer terugbrengen naar het heden. Met apachetraan sta je jezelf toe om pijn te hebben of verdrietig te zijn, en je gevoelens te erkennen zodat je door het rouwproces heen kunt gaan en verder kunt.

Rozenkwarts

Rozenkwarts, de steen van onvoorwaardelijke liefde, is een geliefd kristal dat troost biedt in tijden van stress en verdriet. Vooral bij het loslaten van een relatie kan het waardevol zijn. Dit prachtige roze kristal opent het hartchakra, stimuleert zelfliefde en brengt harmonie en vrede. Rozenkwarts kalmeert en verjaagt negativiteit, vervangt het met een liefdevolle energie. Wanneer het moeilijk is om te weten wanneer je moet loslaten, biedt rozenkwarts ondersteuning op het moment dat je beseft wat je loslaat. Het helpt je om je gedachten en emoties te verhelderen en helderheid te brengen in je situatie.

Howliet

Howliet, een kristal van wijsheid en spiritueel bewustzijn, is ook een krachtige emotie-absorbeerder die angst, spanning en stress aanpakt. Met zijn zachte vibraties moedigt howliet emotionele expressie aan en helpt het bij het loslaten van pijn, wat het tot een geweldig kristal maakt voor het loslaten van ongewenste gevoelens. Daarnaast is het ideaal voor meditatie. Leg het in je hand tijdens meditatie om de ervaring te versterken, of het nu gaat om het verwerken van het verleden of het nadenken over veranderingen voor de toekomst.

Hoe je edelstenen kunt gebruiken om los te laten

Draag ze als sieraad

Laat de helende krachten van je stenen tot hun recht komen door ze als accessoires te dragen. Je kunt een hanger of ketting dragen die over je hartchakra valt. Ook een armband is een goede optie, aangezien de handen een connectie hebben met dit energiecentrum. Volgens de traditie ligt de linkerhand het dichtst bij het hart.

Plaats kristallen in je huis

Voeg kleine en grote kristallen toe aan je interieur voor een vredige sfeer in elke kamer. Ze zullen de energie in je ruimte transformeren, harmonie brengen en je herinneren om vooruit te blijven kijken.

Howliet geslepen punt | Marga Jacobs

Draag kristallen in je zak

Hoe meer je in contact komt met je kristal, hoe sterker je de energie zult voelen. Stop je edelstenen in je tas of zak en haal ze eruit wanneer je behoefte hebt aan kalmering of centratie.

Houd een edelsteen vast terwijl je mediteert

Dit is een eenvoudige manier om een diepe connectie met je kristal te maken. Voel de krachtige energie terwijl je mediteert, vooral effectief met aardende kristallen zoals rookkwarts of apachetraan.

Gebruik edelstenen in je zelfzorgroutine

Je kunt met kristallen geïnfuseerde crèmes en andere zelfzorgproducten gebruiken om te genieten van hun vele eigenschappen. Je kunt ook kristallen rond je bad plaatsen, zodat je kunt genieten van een puur moment van ontspanning.

Als je aan de slag wilt gaan met edelstenen om dingen los te laten, is het belangrijk om eerst een duidelijke intentie te stellen. Wat wil je precies loslaten? Deze kristallen werken op een energetisch niveau, maar het is cruciaal dat je jezelf bewust losmaakt van de persoon of situatie.

Vermijd alles wat je weer verbindt met de persoon of situatie waarvan je probeert los te komen. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van berichtjes naar je ex of het bekijken van oude foto's. Deze handelingen kunnen afbreuk doen aan je spirituele inspanningen. Wijd je volledig aan het bevrijdingsproces en nodig het niet opnieuw uit...

Realiseer je dat loslaten tijd vergt

In de meeste gevallen is loslaten geen eenmalige gebeurtenis, maar eerder een proces. Wees begripvol naar jezelf toe en accepteer dat het tijd kan kosten om te helen. Ik je raad aan om dagelijks edelstenen die je helpen om los te laten bij je te dragen om zo de beste ondersteuning en resultaten te verkrijgen.

8 edelstenen die je helpen los te laten | Marga Jacobs

Bron: https://www.crystalhealingritual.com/ en https://www.ethanlazzerini.com/

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Contacteer ons

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar