Marga Jacobs - Ontdek de magie van edelstenen en plantaardige producten of laat je betoveren door onze behandelingen
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Edelstenen voor de herfst | Marga Jacobs

Edelstenen voor de herfst

De temperatuur daalt, het licht verandert en de bomen vullen zich met de klassieke herfsttinten zoals oranje, rood en geel - dat betekent dat de herfst in volle gang is!

Tijd om die frisse zomerkleuren op te bergen en de warme herfsttinten te omarmen. Maar wat is nu de perfecte edelsteen voor dit seizoen?

Bij het kiezen van de ideale edelstenen voor de herfst heb ik me laten leiden door de traditionele herfstkleuren, geboortestenen en de spirituele energie die je helpt door de kortere dagen en koudere nachten.

Carneool

Deze historische edelsteen, met zijn warme oranje tot amber tint, is een perfecte match voor het herfstseizoen. Carneool wordt al sinds de tijd van de oude Egyptenaren beschouwd als een geluksbrenger.

Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met het stimuleren van creativiteit en het vrij laten stromen van inspiratie. Dit kan bijzonder waardevol zijn in de herfst, een seizoen dat vaak wordt geassocieerd met reflectie en introspectie.

Edelstenen voor de herfst | Marga Jacobs

Andalusiet

De aardse tinten van bruin en groen, gecombineerd met de warme tonen van amber, passen perfect bij de herfstseizoenen en reflecteren de natuurlijke kleuren van dit jaargetijde.

De herfst symboliseert vaak het loslaten van oude patronen en overgang naar nieuwe fases. Andalusiet kan ondersteunen bij dit proces door het aanmoedigen van acceptatie en het omarmen van verandering.

Edelstenen voor de herfst | Marga Jacobs

Hessoniet

Honing, kaneel, en vurig oranje – nee, we zijn niet in een bakkerij - maar hessoniet straalt echt een heerlijke herfstvibe uit.

Hessoniet heeft een positieve invloed op het hormonale systeem en kan helpen bij het in balans brengen van de emoties. Dit kan vooral nuttig zijn tijdens seizoensveranderingen wanneer ons lichaam zich aanpast aan nieuwe omgevingsfactoren.

Edelstenen voor de herfst | Marga Jacobs

Granaat

De intense, dieprode kleur van granaat doet denken aan de warme tinten van herfstbladeren. Dit maakt het een passende steen die harmonieert met de natuurlijke kleuren van het seizoen.

De energie en vitaliteit die granaat schenkt, kunnen van pas komen in de herfst, wanneer de dagen korter worden en de energielevels soms kunnen dalen. Granaat kan helpen om je vitaliteit en kracht te behouden.

Edelstenen voor de herfst | Marga Jacobs

Citrien

Citrien is er niet alleen in prachtige herfstkleuren geel en oranje, maar geeft ook spirituele troost en energie, wat een groot voordeel kan zijn als de dagen korter en donkerder worden. Het helpt om een zonnige kijk op het leven te behouden.

Edelstenen voor de herfst | Marga Jacobs

Ametrien

Ametrien is een combinatie van citrien en amethist en krijgt dus spirituele kracht van deze beide krachtige kristallen. Het inspireert tot creativiteit en voorkomt depressie, wat heel nuttig is als de dagen naderen.

Terwijl we meer tijd binnenshuis doorbrengen, kan ametrien creativiteit stimuleren en zelfexpressie aanmoedigen. Het helpt om jezelf op een nieuwe manier uit te drukken.

Edelstenen voor de herfst | Marga Jacobs

Labradoriet

De diepere, aardse kleuren van labradoriet resoneren met de vallende bladeren en de algehele sfeer van de herfst. Deze edelsteen brengt een gevoel van verbondenheid met de natuurlijke cyclus.

De herfst wordt vaak geassocieerd met een verhoogde intuïtieve gevoeligheid. Labradoriet versterkt je intuïtie en helpt je om dieper te graven in je innerlijke wijsheid.

Edelstenen voor de herfst | Marga Jacobs


 Inspiratie: https://www.gemselect.com/ en https://www.abeautifulstory.eu/.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Contacteer ons

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar