Marga Jacobs - Ontdek de magie van edelstenen en plantaardige producten of laat je betoveren door onze behandelingen
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Ontvang nu 20% korting op alle verzorgingsproducten en make-up!

Wat is Reiki op afstand | Marga Jacobs

Wat is Reiki op afstand?

In ons drukke leven is het niet altijd gemakkelijk om de tijd te vinden voor een persoonlijke healingsessie. Gelukkig is er een prachtige oplossing: Reiki op afstand.

In deze blog post vertel ik je alles over Reiki, wat het voor mij betekent en hoe een Reiki op afstand bij mij in zijn werk gaat.

Wat is Reiki?

Reiki is een oude Japanse healingstechniek die draait om het in balans brengen van de levensenergie die door ons stroomt. Door middel van handoplegging wordt deze energie doorgegeven aan de ontvanger, waardoor blokkades worden opgeheven en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Wat is Reiki op afstand?

Het mooie van Reiki op afstand is dat het niet gebonden is aan tijd of plaats; of je nu aan de andere kant van de stad bent of aan de andere kant van de wereld, de helende energie kan nog steeds tot bij jou komen.

Je kan dus Reiki ontvangen in je eigen vertrouwde omgeving zonder dat je je moet verplaatsen.

Wat Reiki voor mij betekent

Voor mij is Reiki een krachtige manier om heling te bieden, ongeacht de fysieke afstand. Het is een manier om liefdevolle energie te sturen naar degenen die het nodig hebben, en om bij te dragen aan hun welzijn en balans. Het is een prachtige herinnering aan de onderlinge verbondenheid van alles en iedereen.

Reiki op afstand

Tijdens een Reiki-sessie op afstand, nodig ik jou uit om een comfortabele positie aan te nemen, ergens waar je even ongestoord kunt zijn. We beginnen met een kort gesprek om eventuele specifieke behoeften of intenties te bespreken. Vervolgens stel ik mijn intentie in op jouw heling en begin ik de energie te sturen. Als je wilt, kan je wat rustgevende muziek opzetten om de sfeer te versterken. Maar als je liever in stilte wilt zijn, is dat ook helemaal prima.

Gedurende de sessie kan je sensaties ervaren, zoals warmte, tintelingen, of diepe ontspanning. Sommigen voelen niets specifieks, maar dat betekent niet dat de heling niet plaatsvindt. Reiki werkt op subtiele maar krachtige wijze.

Na de sessie spreken we nog kort over jouw ervaringen en wat je het beste kunt doen om nog meer baat te hebben van deze sessie. Dit kan onder andere advies zijn over ontspanningstechnieken, visualisaties of andere oefeningen die je in je dagelijks leven kunt integreren om de heling te ondersteunen.

Reiki op afstand voor dieren

Onze dierbare huisdieren verdienen ook liefdevolle zorg en aandacht! Reiki op afstand kan een positieve invloed hebben op hun welzijn. Het is een prachtige manier om liefdevolle energie naar hen te sturen.

Conclusie

Reiki op afstand is een prachtige manier om heling te ontvangen, ongeacht waar je je bevindt. Het biedt een gevoel van comfort en gemak, terwijl de helende energie haar werk doet. Als je nieuwsgierig bent naar Reiki op afstand en de voordelen die het kan bieden, nodig ik je van harte uit om een sessie te proberen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou de helende reis te maken, ongeacht de fysieke afstand tussen ons. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een sessie in te plannen. 

 ♡ Marga

Wat is Reiki op afstand | Marga Jacobs

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Contacteer ons

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar