Marga Jacobs - Ontdek de magie van edelstenen en plantaardige producten of laat je betoveren door onze behandelingen
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Ontvang nu 20% korting op alle verzorgingsproducten en make-up!

Maak kennis met kristaltherapie | Marga Jacobs

Maak kennis met kristaltherapie

Wat is kristaltherapie?

Kristaltherapie, ook bekend als edelsteentherapie, is een alternatieve benadering van genezing die de energetische eigenschappen van edelstenen en kristallen benut om je fysieke, mentale en emotionele welzijn te verbeteren. Het basisprincipe van kristaltherapie is dat elk type edelsteen of mineraal zijn eigen unieke energetische frequentie bezit, die kan helpen om de energie in je lichaam in balans te brengen en de natuurlijke zelfhelende kracht van je lichaam te versterken.

Hoe werkt kristaltherapie?

Kristaltherapie werkt op verschillende niveaus van het menselijk wezen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Edelstenen hebben het vermogen om onze energievelden, ook wel bekend als chakra's, in balans te brengen en blokkades op te heffen, wat leidt tot een verbeterde gezondheid, emotioneel welzijn, mentale helderheid en spirituele groei.

Maak kennis met kristaltherapie | Marga Jacobs

Kristaltherapie in mijn praktijk

Edelsteenheling in actie

1. Eerst een gesprek

Tijdens een gesprek verkennen we jouw specifieke behoeften en doelen, waarbij we ingaan op jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele uitdagingen.

2. Kristalselectie en -plaatsing

Daarna kies ik de juiste edelstenen en kristallen uit. Ik stem deze keuze af op jouw specifieke behoeften en doelen die we tijdens ons gesprek hebben besproken, en ik richt me op het selecteren van stenen die resoneren met jouw energieveld en die kunnen bijdragen aan het herstellen van balans en welzijn op verschillende niveaus van jouw wezen.

3. Behandelingssessies

In mijn praktijkruimte schep ik een rustgevende sfeer waarin jij je direct op je gemak voelt. Terwijl ik de edelstenen en kristallen zorgvuldig plaats, doordrenk ik de ruimte met hun helende energie. Ik maak gebruik van diverse technieken om deze energie op jou over te brengen, zodat je de volle genezende kracht ervan kunt ervaren.

4. Meditatie en visualisatie:

Soms begeleid ik cliënten door meditatie- en visualisatietechnieken om beter te verbinden met de energetische eigenschappen van de edelstenen en de helende energie te ervaren die hen omringt.

Het belang van intuïtie en intentie

Als beoefenaar van kristaltherapie vertrouw ik op mijn intuïtie en richt ik mijn intentie op het bevorderen van jouw heling, welzijn en balans.

Een pad naar holistische welzijn

Edelsteenheling biedt een diepgaande en holistische benadering van genezing. Het is een prachtige manier om niet alleen je fysieke, maar ook je emotionele, mentale en spirituele welzijn te bevorderen. 

Het is een unieke kans om op een dieper niveau met jezelf in contact te komen en om te ontdekken hoe de kracht van edelstenen en kristallen kan bijdragen aan jouw algehele welzijn.

Wil je graag een afspraak vastleggen? Dat kan hier.

♡ Marga

 

Maak kennis met kristaltherapie | Marga Jacobs

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Contacteer ons

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar