Marga Jacobs - Ontdek de magie van edelstenen en plantaardige producten of laat je betoveren door onze behandelingen
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. Wij raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.
Wat is Reiki voor dieren? | Marga Jacobs

Wat is Reiki voor dieren?

Reiki voor dieren is een vorm van energetische heling die specifiek gericht is op het welzijn van onze huisdieren. Net zoals bij mensen, draait het om het in balans brengen van de levensenergie die door hun lichamen stroomt. Reiki beïnvloedt zowel het lichamelijke, emotionele als spirituele vlak, met als doel hun welzijn op alle niveaus te bevorderen.

De voordelen van Reiki voor dieren

Emotioneel Evenwicht

Onze dieren ervaren emoties en stress net als wij. Reiki helpt hen om emotioneel in balans te komen, waardoor angst, verdriet of andere spanningen verminderen.

Fysiek comfort

Of het nu gaat om ouderdomsgerelateerde kwalen, herstel na een operatie, of chronische aandoeningen, Reiki bevordert het fysiek comfort van dieren. Het verlicht pijn en stimuleert het zelfhelend vermogen van hun lichaam.

Versterking van vertrouwen

Dieren die traumatische ervaringen hebben meegemaakt, kunnen moeite hebben met het opbouwen van vertrouwen. Reiki helpt bij het herstellen van vertrouwen en creëert een veilige ruimte voor genezing.

Hoe werkt Reiki bij dieren?

Tijdens een Reiki-sessie bij een dier, welke ik altijd op afstand geef, stel ik eerst mijn intentie in op de heling van het dier en dan begin ik de energie te sturen. Het mooie is dat dieren instinctief reageren op deze energie en zich overgeven aan de kalmerende en helende kracht ervan. Het is een zachte en niet-invasieve manier om hun welzijn te bevorderen.

Hoe je dier erbij betrekken?

Creëer een rustige omgeving

Kies een plek waar je dier zich op zijn gemak voelt en vrij is van afleiding.

Observeer hun reactie

Dieren zijn gevoelig voor energie. Let op veranderingen in hun gedrag, zoals ontspanning, slaperigheid of meer speelsheid.

Laat ze zelf kiezen

Dieren hebben de neiging om te voelen wat goed voor hen is. Laat ze de afstand tot de Reiki-beoefenaar zelf bepalen.

Reiki voor dieren is een prachtige aanvulling op de zorg die we onze huisdieren geven. Het bevordert niet alleen hun fysieke welzijn maar versterkt ook de emotionele band tussen jou en je geliefde dier. Als je nieuwsgierig bent naar de helende kracht van Reiki, overweeg dan om een sessie te ervaren en zie hoe jouw dier straalt in deze liefdevolle energie.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een sessie voor jouw geliefde huisdier in te plannen. 

 ♡ Marga

Wat is Reiki voor dieren? | Marga Jacobs

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Contacteer ons

Winkelmandje

Gefeliciteerd! Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Besteed €100 voor gratis verzending.
Geen producten meer verkrijgbaar